This website uses cookies. Click here for more information.
Crystal Angels background
Sorteer op:

 

Onze beschermengelen van glaskristallen zijn al meer dan tien jaar een favoriet in ons assortiment en zijn gewoon onmisbaar.

We hebben vier keer prijsverhogingen moeten accepteren in de afgelopen 12 maanden. Van deze verhogingen hebben we er slechts één aan u doorberekend. Daarnaast hebben we aanzienlijke leveringsproblemen gehad als gevolg van de Brexit. Om een lang verhaal kort te maken, willen we onze engelen niet tegen torenhoge prijzen verkopen. Het is een klein souvenir, geschenk of talisman, dus de prijs moet redelijk zijn.

Daarom hebben we onze productie nu volledig omgeschakeld naar hoogwaardige glaskristallen die niet uit Oostenrijk komen. Natuurlijk fonkelen, en glanzen ze nog steeds prachtig. En het goede nieuws is dat we de daaruit voortvloeiende prijsbesparing aan u doorberekenen. Je bespaart nu €0.50 per engel.

Vanaf 1 april 2023 zijn onze nieuwe beschermengelen verkrijgbaar in tien kleuren. Daarnaast wordt onze startset weer aangeboden. Het bevat alle tien kleuren in elk zes stuks. De organzazakjes hebben een nieuw artikelnummer. De bijbehorende gelamineerde instructies zijn echter nog steeds gratis. Onze displayboom is weer verkrijgbaar. Dus bestel je engelen vandaag nog.
https://www.peachespresents.nl/merken/basket/

Dealer worden van PeachesPresents

 1. Account aanvragen?

  Alleen bedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel die branche gericht is, komen in aanmerking voor een account. Klik op “Mijn account” en u krijgt een pagina waarop u meer uitleg vindt. Onze belangrijkste leveringsvoorwaarden:

   

  • Minimaal orderbedrag  € 100.= ex btw
  • Voor het verzenden hanteren wij altijd een tarief van EUR 7.50 per levering.
  • Voor verzending naar België/Duitsland geldt een standaard tarief van EUR 15.= per pakket.
  • Betaling per machtiging of vooruitbetaling.
  • Bekijk onze volledige leveringsvoorwaarden
 1. Bestaande klant?

  Je inlognaam is je e-mailadres.

  Wachtwoord vergeten? Op de pagina “Mijn account” kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

  Wil je ons  komen bezoeken dan graag eerst een afspraak maken zodat we alle tijd voor je hebben. Het bezoekadres is:

  Broekhovenseweg 130-2, 5021LJ Tilburg