This website uses cookies. Click here for more information.
Lily-flame background
Sorteer op:

Lily-flame

 

 

Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. We zijn gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis. We besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en het ontwerp van de verpakking.

Hoewel onze kaarsen veel navolgers hebben, is het niemand anders ooit gelukt om de magische combinatie van lekkere geuren, stoere ontwerpen en grappige namen die het tot een Lily-Flame kaars maken, na te maken. 

Tot slot besteedt iedereen in de kaarsenmakerij dezelfde aandacht aan details en liefdevolle zorg aan het gieten,  en inpakken van je kaars. En natuurlijk zijn er enkele dingen die nooit kunnen worden gekopieerd. Het is tenslotte de perfecte mix van heerlijke geuren, opvallende verpakkingen en leuke, vriendelijke namen die onze kaarsen zo speciaal maken en ons in staat stellen onze gewaagde belofte te doen: Kaarsen zijn mooie dingen en gezond verstand maakt ze tot een veilig accessoire in je huis, maar je moet er voorzichtig mee omgaan.

Laat kaarsen nooit branden als je ze niet kunt zien en let erop dat ze op een stabiele stevige ondergrond staan. Hou er rekening mee dat kaarsen in blik warm worden en dus op een plek moeten staan die daartegen bestand is. Laat nooit kaarsen branden waar kinderen of dieren bij kunnen. Houd kaarsen verwijderd van tocht en alles wat vlam kan vatten. Houd de lont kort en laat geen brandbaar materiaal in het kaarsvet vallen, zoals stukje lucifer of lont. Laat de kaarsen niet langen dan 3 uur achter elkaar branden en dan als laatste......veel van onze kaarsen ruiken zo lekker dat je ze wel op wil eten- dat mag je zeker ook niet doen :-)

 

https://www.peachespresents.nl/merken/basket/

Dealer worden van PeachesPresents

 1. Account aanvragen?

  Alleen bedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel die branche gericht is, komen in aanmerking voor een account. Klik op “Mijn account” en u krijgt een pagina waarop u meer uitleg vindt. Onze belangrijkste leveringsvoorwaarden:

   

  • Minimaal orderbedrag  € 100.= ex btw
  • Voor het verzenden hanteren wij altijd een tarief van EUR 7.50 per levering.
  • Voor verzending naar België/Duitsland geldt een standaard tarief van EUR 15.= per pakket.
  • Betaling per machtiging of vooruitbetaling.
  • Bekijk onze volledige leveringsvoorwaarden
 1. Bestaande klant?

  Je inlognaam is je e-mailadres.

  Wachtwoord vergeten? Op de pagina “Mijn account” kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

  Wil je ons  komen bezoeken dan graag eerst een afspraak maken zodat we alle tijd voor je hebben. Het bezoekadres is:

  Broekhovenseweg 130-2, 5021LJ Tilburg