This website uses cookies. Click here for more information.
*
Sorteer op:

Powel Craft

Leuk dat je komt kijken bij Powell Craft.
PeachesPresents is de exclusieve agent voor Nederland en België.  Dat wil zeggen dat we geen voorraad hebben van dit merk maar alles wordt rechtstreeks geleverd vanuit Engeland. Neem contact met ons op via email op info@peachespresents.nl of op +31-135438383.
 

Powell Craft Ltd is een familiebedrijf sinds 1962. Het assortiment is uitgebreid en gevarieerd, van houten speelgoed in de jaren zestig tot decoratieve artikelen  voor in huis en geur geschenken. Natuurlijk ook de  prachtige met de hand afgewerkte katoenen nachtkleding. In het laatste decennium zijn een breed assortiment kinderkleding, babykleding, kinderaccessoires en onze immens populaire lappenpoppen gelanceerd.

 

Ons klantenzijn onder andere babyboetieks, speelgoedwinkels, souvenirwinkels, tuincentra, toeristische attracties, warenhuizen en websites, zowel in het Verenigd Koninkrijk als wereldwijd.

 

We streven ernaar om een goede service te bieden met een snelle verzending. Wij hebben een prachtige kleuren catalogus, een bestand met afbeeldingen die klaar zijn om te worden geüpload naar uw website, gratis foto's als POS, en we hebben voorraad van de rekken en displays voor onder andere de nachtjaponnen en kinderkleding.

 

Powell Craft heeft lange-termijn relaties opgebouwd met door familie gerunde leveranciers, van wie velen al meer dan 25 jaar met ons samenwerken. We ondersteunen verschillende goede doelen, met name "Mobile Creches" in India en "Chestnut Tree House", een kinderziekenhuis in Sussex. Dankzij de voortdurende steun van onze klanten hebben we tot nu toe meer dan £ 100.000 gedoneerd.

 

Aarzel niet om contact op te nemen met onze agent voor Nederland/België, Peachespresents op

+31-135438383. Zij kunnen al u vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

 

https://www.peachespresents.nl/merken/winkelmandje/

Dealer worden van Peaches Presents

 1. Account aanvragen?

  Alleen bedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel die branche gericht is, komen in aanmerking voor een account. Klik op “Mijn account” en u krijgt een pagina waarop u meer uitleg vindt. Onze belangrijkste leveringsvoorwaarden:

   

  • Minimaal orderbedrag  € 100.= ex btw
  • Voor het verzenden hanteren wij altijd een tarief van EUR 7.50 per levering.
  • Voor verzending naar België/Duitsland geldt een standaard tarief van EUR 15.= per pakket.
  • Betaling per machtiging of vooruitbetaling.
  • Bekijk onze volledige leveringsvoorwaarden
 1. Bestaande klant?

  Je inlognaam is je e-mailadres.

  Wachtwoord vergeten? Op de pagina “Mijn account” kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

  Wil je ons  komen bezoeken dan graag eerst een afspraak maken zodat we alle tijd voor je hebben. Het bezoekadres is:

  Broekhovenseweg 130-2, 5021LJ Tilburg