This website uses cookies. Click here for more information.
*
Sorteer op:

House of disaster

Welkom in de modewereld van Disaster Designs - het bedrijf achter de bestverkochte assortimenten zoals Paper Plane, Dandy en Songbird. Met meer dan 20 jaar ervaring in textielontwerp, komt House of Disaster (ook bekend als Disaster Designs) altijd met nieuwe, funky en gewoonweg prachtige tassen, mode en huishoudelijke accessoires. Disaster, geboren in de zomer van '89 in een waas van tie-dye en een wirwar van dromenvangers, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door de trends en rages van de afgelopen 20 jaar en zichzelf altijd te definiëren als een originele leverancier van eigenzinnige en ongewone dingen. Altijd trouw aan de huidige trends en mode-musthaves, elke collectie van Disaster Designs is uniek, decoratief en gericht op het benadrukken van iemands individualiteit. Met ontwerpen variërend van vintage inspiraties, via tijdloze elegantie tot helemaal funky, zul je zeker iets vinden waarmee je bij elke gelegenheid kunt pronken.

House of Disaster staat al 25 jaar voor bijzondere en hoogwaardige accessoires. Het trendlabel uit het Verenigd Koninkrijk gaat daarbij van nostalgische tassen in allerlei maten tot de grappigste kleine portemonneetjes. Van sjaals tot kussens en thermosflessen tot porselein. Ieder half jaar komen er weer minstens 4 nieuwe series bij die met liefde voor detail ontworpen en geproduceerd worden. Een assortiment met speciaal karakter, voor mensen die van speciale dingen houden. Voor Nederland , Belgie en Luxemburg is PeachesPresents de exclusieve groothandel voor House of Disaster.  Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt laat het ons dan weten wij gaan dan ons best doen om dit voor je te bestellen.

https://www.peachespresents.nl/merken/basket/

Dealer worden van PeachesPresents

 1. Account aanvragen?

  Alleen bedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel die branche gericht is, komen in aanmerking voor een account. Klik op “Mijn account” en u krijgt een pagina waarop u meer uitleg vindt. Onze belangrijkste leveringsvoorwaarden:

   

  • Minimaal orderbedrag  € 100.= ex btw
  • Voor het verzenden hanteren wij altijd een tarief van EUR 7.50 per levering.
  • Voor verzending naar België/Duitsland geldt een standaard tarief van EUR 15.= per pakket.
  • Betaling per machtiging of vooruitbetaling.
  • Bekijk onze volledige leveringsvoorwaarden
 1. Bestaande klant?

  Je inlognaam is je e-mailadres.

  Wachtwoord vergeten? Op de pagina “Mijn account” kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

  Wil je ons  komen bezoeken dan graag eerst een afspraak maken zodat we alle tijd voor je hebben. Het bezoekadres is:

  Broekhovenseweg 130-2, 5021LJ Tilburg